Bliv frivillig i VIG GYMNASTIKFORENING.

Herunder vil du løbende kunne se hvor vi kunne tænke os flere af vores dejlige frivillige, som er med til at gøre VIG GYMNASTIKFORENING det den er i dag.

27/11-2012
Kunne du tænke dig at være instruktør og få uddannelsen gennem VGF eller sidde med i bestyrelsen, så hører vi gerne fra dig.
Kontakt en af os fra bestyrelsen, så er der god chance for en plads til dig i VGF.

Vig Gymnastikforening | Jette Nissen, Vig rosenvej 3 | 4560 Vig | Tlf.: +45 21 69 23 56 | Kan træffes mellem 16 og 18 på hverdage