Lonnie Kristensen

Jeg har været træner i vig gymnastikforeningen i mange år. Jeg har altid haft hold med aldersgruppen 3-6 år. Jeg har både haft drenge -og pigehold. I år har jeg turbo tøserne.
Jeg synes at det er spændende og sjovt at se den udvikling børnene gennemgår på en sæson. Lige fra at lære at lave kolbøtter til at ture at lave spring i trampolinen.

Privat arbejder jeg som pædagog/stedfortræder i en natur institution i Herrestrup, bor i Kelstrup, gift med Brian og har 2 børn.

Jeg er også medlem af bestyrelsen.

Vig Gymnastikforening | Jette Nissen, Vig rosenvej 3 | 4560 Vig | Tlf.: +45 21 69 23 56 | Kan træffes mellem 16 og 18 på hverdage